Seat Leon 1.5 Tgi
Pravidlá fóra
Sem zakladajte iba témy so všeobecnou problematikou.
Ak máte konkrétny problém s vaším autom, tému hľadajte alebo založte vo fóre s názvom vášho modelu ( Leon, Ibiza, ... )
Sem zakladajte iba témy so všeobecnou problematikou.
Ak máte konkrétny problém s vaším autom, tému hľadajte alebo založte vo fóre s názvom vášho modelu ( Leon, Ibiza, ... )
-
- Registrovaný člen SEAT Fórum
- Dátum registrácie: Štvrtok, 31. Marca 2022, 16:07
- Auto: Leon 5F ('13-)
- Pohlavie: Muž
- Okres: DE - Nemecko
Seat Leon 1.5 Tgi
Zdravím. Som tu medzi vami "zelenáč". Som hrdým majiteľom Seatu Leon TGI 1.5 St 130 koní. Rok výroby 2020. Nemám ho dlho ale som s ním nadmieru spokojný. Na moje každodenne používanie výkon bohate postačuje. Keďže žijem v zahraničí tak o dostupnost CNG plniacich stanic nemam núdzu. Teraz k mojej otázke. Hlavne na ľudí ktorý majú auto na plyn. Ako často treba vyjazdiť benzín? Je lepšie ak sa po minutí plynu vyjazdí aj benzin ? Alebo môžem v klude vyjazdiť 3-4 nádrže plynu a potom vyjazdiť benzín? Aký je dodatočný servis na auto s plynom? Načo si dávať pozor ? Vopred ďakujem za odpovede.
- 1soda
- Člen SEAT Fórum lvl. 5000+
- Dátum registrácie: Nedeľa, 19. Apríla 2009, 18:26
- Auto: Nemam SEAT, som votrelec...
- Okres: BA - Bratislava
Re: Seat Leon 1.5 Tgi
benzin odporucam kazde 2 mesiace dat novy...ak davas 95 e10
Ak jazdis na 100vke e5,je to pohoda aj dlhsie
Ak jazdis na 100vke e5,je to pohoda aj dlhsie
Seat Leon 5F cupra R 310
-
- Dátum registrácie: Sobota, 9. Novembra 2019, 12:22
- Pohlavie: -
- Okres: BB - Banská Bystrica

Mám Leon 1.5 tgi 2019 idem teraz prvý krát na inšpekciu nádrží. Mám nabehane 70 000km paráda. Písal s si od začiatku koľko som ušetril a už sa pohybujem v tisícoch ušetrené ho
-
- Dátum registrácie: Streda, 15. Marca 2023, 09:17
- Auto: Leon 5F ('13-)
Dobrý deň. Chcel by som spýtať na tu kontrolu cng nadrze. Bol som aj ja ba kontrolu a vypisuje mi:Kontr.plyn.syst.! Bez prevozu CNG za 8 dní. A stále mi to vypisuje aj po kontrole nadrzi. Vie mi niekto pomôcť ako to vymazať?Ďakujem. Ci kam mam ist?