Nefunkčná zásuvka diagnostiky

Napísať odpoveď
LeonARY
Registrovaný člen SEAT Fórum
Registrovaný člen SEAT Fórum
Dátum registrácie: Utorok, 24. Januára 2023, 20:24
Auto: Leon 1M ('99-'05)
Pohlavie: Muž
Okres: ZA - Žilina

Nefunkčná zásuvka diagnostiky

Príspevok od používateľa LeonARY »

Zdravím vas chcem sa spýtať či už niekto neriešil problém na Leone/tolede z ničoho nič mi prestala fungovať zásuvka na diagnostiku skúsil som už asi všetko vybral som rádio pozrel poistky/aj poistky na batérii odpojil batériu no kvazy všetko čo som na fórach našiel a bez úspechu dal som dole cele oplastovanie káble vyzerajú všade neporušené asi pred týždňom mi zasvietilo abs esp a ručná aj keď som ju nemal zatiahnutú raz to svietilo druhý krát už nie chcel som pozrieť cez diag čo to je ale keď som sa pripojil vyhodila mi diag ze skrat na kostru a nepripojila sa na RJ dneska som ešte trocha pozeral fóra našiel som pána ktorý odpojil z zásuvky kábel k-line skúsil som odpojiť diag už nepíše skrat na kostru ale ani sa nepripoji keďže ten kábel neni pripojení po znova zapojení zasa skrat na kostru jedna sa o Leon 1m 1.8t 132kw kód motora ARY každú radu cením už naozaj nevíem čo robiť ďakujem a pekný večer
Používateľov profilový obrázok
1soda
Člen SEAT Fórum lvl. 5000+
Člen SEAT Fórum lvl. 5000+
Dátum registrácie: Nedeľa, 19. Apríla 2009, 18:26
Auto: Nemam SEAT, som votrelec...
Pohlavie: Muž
Okres: BA - Bratislava

Re: Nefunkčná zásuvka diagnostiky

Príspevok od používateľa 1soda »

Tieto auta mavaju poistky na baterii,plechove,tie vedia zakorodovat ....ak auto nema plny obvod elektriky,mas vybrate svetlo ,ci barsco ,nepripojis sa na diagnostiku .
Abs je vacsinou prva vec,co sa tymi poistkami znefunkcni
Seat Leon 5F cupra R 310
Napísať odpoveď

Návrat na "Elektrika"