Ahojte
Som z DS. Hladám nikto, Kto vie my zapísat kolesá do TP. Normálny rozmer.
Ja mám Seat Leon 1P (rv.2005, 1.9pdtdi), a chcel som sa zapísat R19 - mám cupra kolesá.
mail: b.adam@azet.sk
Vopred dakujem!
Hladám nikto, to vie my zapísat kolesá do TP
Pravidlá fóra
Váš inzerát musí obsahovať aspon stručný popis čo to je, hlavne z názvu témy musí byť každému jasné, o čo ide.
Ďalej sa v ňom musí nachádzať aspon jedna FOTKA predávanej veci, samozrejme ak je to možné neak rozumne odfotiť - ak predávaš napr. nárazník a nedáš foto, inerát automaticky DELETE
Musí tam byť aj kontakt a to buď telefonický alebo emailová adresa - ak tam nieje, inzerát DELETE ( toto neplatí pre aktívnych členov klubu, tím píšte ss, alebo priamo do inzerátu )
Upozornujem na dodrziavanie pravidla na offtopic
http://seatclubslovakia.com/viewtopic.php?f=111&t=5711
PS: Ak som na niečo zabudol, alebo máte ešte niečo čo by sem mohlo byť píšte mi ss (admin/moderator) nech je tu poriadok ďakujem.
s pozdravom
Vas Management
Váš inzerát musí obsahovať aspon stručný popis čo to je, hlavne z názvu témy musí byť každému jasné, o čo ide.
Ďalej sa v ňom musí nachádzať aspon jedna FOTKA predávanej veci, samozrejme ak je to možné neak rozumne odfotiť - ak predávaš napr. nárazník a nedáš foto, inerát automaticky DELETE
Musí tam byť aj kontakt a to buď telefonický alebo emailová adresa - ak tam nieje, inzerát DELETE ( toto neplatí pre aktívnych členov klubu, tím píšte ss, alebo priamo do inzerátu )
Upozornujem na dodrziavanie pravidla na offtopic
http://seatclubslovakia.com/viewtopic.php?f=111&t=5711
PS: Ak som na niečo zabudol, alebo máte ešte niečo čo by sem mohlo byť píšte mi ss (admin/moderator) nech je tu poriadok ďakujem.
s pozdravom
Vas Management
-
- Registrovaný člen SEAT Fórum
- Dátum registrácie: Štvrtok, 23. Júna 2022, 18:38
- Auto: Leon 1P ('05-13)
- Pohlavie: Muž
- Okres: DS - Dunajská Streda
-
- Registrovaný člen SEAT Fórum
- Dátum registrácie: Štvrtok, 13. Januára 2022, 09:11
- Auto: Toledo 1M ('98-'04)
- Pohlavie: Muž
- Okres: TS - Tvrdošín
Re: Hladám nikto, to vie my zapísat kolesá do TP
Daj si seat.sk v menu budeš mať "otazky pre importera" to stlacis ked ti nacita stranku uz len listuješ na kategoriu "schvalene pneumatiky a disky"dsipse napísal:Ahojte
Som z DS. Hladám nikto, Kto vie my zapísat kolesá do TP. Normálny rozmer.
Ja mám Seat Leon 1P (rv.2005, 1.9pdtdi), a chcel som sa zapísat R19 - mám cupra kolesá.
mail: b.adam@azet.sk
Vopred dakujem!
Tam budes mat prilozeny pdf subor ktory si stiahnes vypises a bud posles emailom alebo vytlačíš a pošleš postou
Odoslané z SM-G780G pomocou Tapatalku