trhanie motora

Napísať odpoveď
Michal Benka
Registrovaný člen SEAT Fórum
Dátum registrácie: Nedeľa, 28. Februára 2016, 21:00
Auto: Leon 1P ('05-13)
Pohlavie: Muž
Okres: BA - Bratislava

trhanie motora

Príspevok od používateľa Michal Benka »

zdravim vas, skusim sa opytat ci neviete poradit. mam taky problem a v servise zatial nevedia najst chybu. mam seat leon xperience 2tdi 135kw 4x4 s dsg automatom. ide o to ze mi doslova niekedy trhne cele auto akonkeby sa nieco seklo proste auto strati otacky a vzapati sa to da do poriadku. to trhnutie je velke ako keby som zrazu prudko pribrzdil na sekundu… to cele sa deje tak sekundu… niekedy to spravi viac krat za sebou po sebe 2x3x . snazil som sa to odsledovat avsak to je nahodne robi to pri akokolvek prevodovom stupni spravi to aj pri plynulej jazde a aj pri akceleracii. nikdy sa vsak nic nezapise do jednotky ako chyba teda na diagnostike nic nevycitali …(iba raz sa mi stalo, ze auto zacalo svietit ako vianocny stromcek a dalo sa do nudzoveho rezimi (hned pri tom trhani ako sa dialo) lenze som zastavil a vypol kotor a hned nahodil. vsetko ok zas.
v servise dnes vymenili snimac vacky avsak to neni peoblem opat mi to spravilo. problem je ze to niekedy dva dni nic nespravi potom zas raz za den a tak.v jednotke nic neni zapisane a nasimulovat tu chybu je probľem a tak uz to 3 mesiace riesim a nic… auto ma najazd 176000km doteraz ziadna zavada.
p.s. napoledy mi to spravilo pri rychlosti 140kmh plynula jazda a v momente autom motorom zaseka na sekundu (strati vykon na sekundu skubne nim a zrazu zas ok … ak sa to deje tak mi zistava zaradeny ten isty prevodovy srupen nema to tendenciu preradovat
Používateľov profilový obrázok
1soda
Člen SEAT Fórum lvl. 5000+
Člen SEAT Fórum lvl. 5000+
Dátum registrácie: Nedeľa, 19. Apríla 2009, 18:26
Auto: Nemam SEAT, som votrelec...

Re: trhanie motora

Príspevok od používateľa 1soda »

pozrel by som si ukostrenie auta ,ci samotnej RJ .....toto vacsinou robilo na starsich vozoch zle ukostrenie
Seat Leon 5F cupra R 310
Michal Benka
Dátum registrácie: Nedeľa, 28. Februára 2016, 21:00
Auto: Leon 1P ('05-13)

Príspevok od používateľa Michal Benka »

vdaka za info… toto mi v servise pozreli a aj tak to robi. napada nas palivova sustava palivovy filter vysoko tlake cerpadlo ci tam nebude desik daky pordel co sem tam pretlaci…
Používateľov profilový obrázok
kremen
Dátum registrácie: Pondelok, 1. Mája 2023, 09:41
Auto: Leon 5F ('13-)
Okres: KK - Kežmarok

Príspevok od používateľa kremen »

Snímač kluky. 2mesiace som sa s tým j***l. 9z10 mechanikov mi to vylúčilo.
Napísať odpoveď

Návrat na "Motor"